Ledenpagina

Backpackgids Filipijnen is de ultieme gids voor backpackers die in de Filipijnen gaan reizen. We hebben al onze tips, inspiratie en ervaringen voor je gebundeld om je voorbereiding zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Kies een van onze routes uit en de eerste stap naar je droomreis is gezet. De backpackgids wordt geleverd inclusief het bonusmateriaal, bestaande uit 50 ultieme tips voor Filipijnen. Je kunt beide e-books (pdf-formaat) downloaden op deze pagina.

Let op: Mochten er updates zijn, dan melden wij dit en kun je deze hier kosteloos downloaden. Mocht je problemen ondervinden, laat het ons dan even weten.

Belangrijk: lees dit eerst

Als het downloaden van één of meerdere bestanden niet lukt, wis dan de geschiedenis + cache van je browser. Probeer het vervolgens opnieuw. Een andere mogelijkheid is om het via een andere browser (Chrome, Safari, Firefox) te proberen.

Een ander dingetje dat ik je wil zeggen: het is in verband met copyright niet toegestaan (lees: illegaal) om mijn producten op welke manier dan ook te verspreiden. Ik ga ervan uit dat je respect voor mijn werk hebt en dit dus ook niet doet.

Klik op de onderstaande pictogrammen om je e-books te downloaden

[membership_download style=”1″][download title=”Backpackgids Filipijnen – Alles wat je nodig hebt om jouw droomreis te realiseren” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsfilipijnen.nl/wp-content/uploads/2020/10/Backpackgids-Filipijnen.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][download title=”50 Tips & Tricks – Om het maximale uit je reis door de Filipijnen te halen ” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsfilipijnen.nl/wp-content/uploads/2020/10/50-Tips-en-tricks-backpacken-Filipijnen.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][/membership_download]

 

Heb je ook nog andere landen op de planning staan?

Ga je behalve de Filipijnen misschien ook nog naar andere plekken in Azië? Dan raad ik je aan om Backpackgids Azië te bekijken. Of misschien heb je Nieuw-Zeeland of Japan op je lijstje staan? Ook dan kunnen wel je helpen.

Naast Backpackgids Filipijnen bieden we de volgende producten aan:

 

Reis jij met me mee?

Behalve de reisgidsen, heb ik ook een reisblog waar je waarschijnlijk veel aan hebt. Daarop geef ik je tips, inspiratie en andere toffe info. Neem eens een kijkje.

Blog: Backpackblog.nl
Facebook: Facebook.com/backpackblog

 

Tot slot…

Klik hier om gebruik te maken van een leuke korting die ik je cadeau geef voor je eerste AirBnB-ervaring.

Heel veel plezier met de voorbereidingen en je trip!

Groeten,